Veldig koselig: Har noen forslag

Hei! Gjestene mine og meg koste oss veldig på Riggeloftet! Det gamle laftede tømmeret, lave taket, knirking, vannet og båtene utenfor vinduene, de flotte møblene, de bratte smale trappene. Alt dette lagde en  perfekt ramme rundt festen min, og gjorde den mer sjarmerende og koselig. 

At man har tilgang til de koselige stuene gir mulighet for å sitte å prate / trekke seg unna hvis det er musikk i festrommet. 

Det er også mulighet og ganske fint på plattingen utenfor bygget. Det er flere benker og sittemuligheter som er ett stort pluss.

Ris: På varme dager på sommeren blir det veldig varmt på Riggeloftet. På min fest var det 20 grader og vindstille. Selv om branndør og vinduer var åpne hjalp det ikke veldig mye. Vi savnet en  gulvvifte, det ville hjulpet mye. I tillegg burde det stå noe om det i informasjonen, da det ikke er noe man tenker over når man ser på lokalet en kjøligere dag.

Det er tungvint å vaske opp på Riggeloftet. All oppvask må vaskes for hånd før man kjører det i steameren. Hvis man er 60 mennesker blir det mye arbeid. En bedre maskin hadde gjort det lettere.

Men dette vet dere jo allerede. Bortsett fra de tingene var det lagt godt til rette for en fin fest.

Hilde-Merete Eriksen 7/10 2023

Én kommentar til “Veldig koselig: Har noen forslag”

  1. Takk for tilbakemelding. Det er nyttig for oss.

    • Vi skal se på dette med en vifte. Godt forslag.
    • Vi her klar over hvor tungvint det er med oppvasken. Nå har den gamle maskinen gått i stykker, og vi har investert i en ny som ble installert forrige uke. Det er ikke plass til en skikkelig industri oppvaskmaskin, men vi tror den nye er så god at man bare skal skylle / børste godt av det som har vært brukt og så kjøre i maskinen. Vi håper det er en stor forbedring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *